Nyhetsarkiv

 • 3D omvisning av TDM Barnehagene

  Vi lanserer nå 3D-omvisning av alle våre barnehager. Omvisning av den enkelte barnehage finner du i menyen "Om oss" på de ulike barnehagenes nettsider. Du kan også klikke i menyen nederst til venstre i den virituelle visningen. Da kommer du til "oppslagstavlen" som viser en oversikt over og snarvei til 3D-visning av de ulike barnehagene. Du beveger deg rundt med musepeker, piltaster, eller finger på tlf./pad. Nedenfor ser du 3D visning over Høvleriet Barnehage. VELKOMMEN INN TIL OSS

 • Husk søknadsfrist 1.mars

  Hovedopptak for barnehageplass fra 1.august 2021 er igang. Husk søknadsfrist 1.Mars

 • Ny søknadsfrist 2020

  Skal du søke barnehageplass på hovedopptaket med oppstart i august 2020 må du søke innen 1.mars.

 • TDM BARNEHAGER ER TATT UT TIL Å DELTA I BARNEHAGEBASERT KOMPETANSEUTVIKLING

  TDM BARNEHAGER HAR BLITT PRIORITERT AV SAMARBEIDSFORUMET I VIKEN TIL Å DELTA I BARNEHAGEBASERT KOMPETANSEUTVIKLING. VI LEVERTE EN VELSKREVET SØKNAD I MARS OM HVA VI ØNSKET Å JOBBE MED FOR AT VI SKAL KUNNE DRIVE ENDA BEDRE BARNEHAGER I FREMTIDEN. VI GLEDER OSS TIL SAMARBEIDET MED HØGSKOLEN I ØSTFOLD.

 • TDM BARNEHAGER INNFØRER PBL KIDPLAN MANDAG 14. JANUAR 2019

  TDM Barnehager går over fra VIGILO til PBL KidPlan som ny kommunikasjonsløsning.
  Dette vil skje fra mandag 14. januar 2019.

 • VI BIDRAR TIL ET BEDRE MILJØ

  TDM Barnehager har nå kjøpt inn 2000 miljønett som vi ønsker at alle foreldre og ansatte skal benytte seg av. Vi har fokus på bærekraftig utvikling, og ønsker å få med alle foreldre på laget. Vi har nå delt ut gratis miljønett, som vi oppfordrer alle til å benytte seg av, spesielt til å frakte tøy frem og tilbake i barnehagen. Disse kan vaskes, så tanken er at disse skal brukes til både rent og skittent tøy. Vi håper alle ønsker å bidra til å minske bruken av plast.