Hvilken barnehage skal jeg velge?

For deg med barn som skal starte i barnehage til høsten er det mange valg som skal gjøres før søknadsfristen i 1. mars. Noen mener at det er viktig at barna går i en barnehage i nærområdet slik at de får venner som skal begynne på samme skole. Andre har mer fokus på barnehagens innhold og satsingsområder. Samtidig er det viktig at hverdagen blir praktisk for dere som foreldre.

Det er ikke alltid lett å vite hva som er viktig for at barnet ditt skal få en trygg og god hverdag. Ditt barn fortjener det beste. Det fortjener en solid ballast med mye omsorg, lek og læring som gjør de sterke og forberedt til å møte livet. 

Barndommen har i de senere år blitt mer og mer organisert og strukturert. Vi ønsker å gi barna en frihet til å kunne utforske livet i samspill med mennesker og naturen innenfor trygge og positive rammer. Vi har kun en barndom, og det er en viktig del av livet. Det er for barn den eneste delen som finnes. Vi lever nå! Derfor må vi ha det bra! Dette er en filosofi vi ønsker skal ligge til grunn i våre barnehager. Ditt barn fortjener Frihet og Glede i et Positivt miljø.

Ønsker du å gi et godt barnehagetilbud til ditt barn så har Tdm Barnehager den barnehagen som passer ditt behov. Vi har den lille intime og landlige Solbakken Naturbarnehage som benytter naturen aktivt. Vi har Trolltangen Naturbarnehage som ligger fantastisk og sentralt til i Remmendalen. Og er du opptatt av å gi ditt barn en kulturell start på livet med teater, kunst, litteratur og musikk da skal du velge Asak Kulturbarnehage på Nybo. Vil du at ditt barn får plass i Haldens mest moderne barnehage med fokus på aktivitet? Da velger du Høvleriet Barnehage som ligger svært sentralt i Halden sentrum med utsikt til Tista og Iddefjorden. Nær områdende Stenrød og Brekkerød ligger idylliske Skogkanten Naturbarnehage som er en liten gård. Sentralt langs Dyrendalsveien - mellom Brødløs og Os - ligger Alfheim Barnehage med ekstra fokus på barn og bevegelseslek. Tdm Barnehager er det komplette alternativet